Topic: Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу
Колись давно я не розуміла, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки плутався під шиєю, робив силует важчим, і взагалі — для цього існують головні убори. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це стильно і сучасно.
Один випадок кардинально змінив мою думку. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, без парасольки, з улюбленим беретом, що зіпсувався. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Саме тоді я з розумінням дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.
Вже на ранок я активно моніторила сайт з капюшоном. Вивчила купу пропозицій, поки не побачила куртку своєї мрії — зручну, теплу і несподівано стильну. Чому я не придбала таку річ раніше, то заощадила б собі масу дискомфорту. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які стануть чудовим придбанням.
З того часу моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він виручає щодня і навіть від весняного вітру. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона.